Πολύ συχνά οι άνθρωποι με ρωτούν πού βρίσκω την έμπνευση για να δεσμεύσω τον εαυτό μου να γράφει και να αναρτά καθημερινά το μήνυμα “Η σκέψη της ημέρας”. Η απάντηση είναι πολύ απλή: το μήνυμα αντιπροσωπεύει αυτό που έζησα και έμαθα την προηγούμενη μέρα.

Αυτή είναι μια πολύ ενδυναμωτική συνήθεια που όλοι μπορούν να αποκτήσουν. Δίνει νόημα στην καθημερινότητα, ακόμα κι αν το μάθημα είναι ότι υπάρχουν μερικές φορές που τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα περιμένετε, ή ότι μια συγκεκριμένη συμπεριφορά δεν ήταν χρήσιμη για αυτό που θέλατε να πετύχετε. Είναι επίσης εξαιρετικά ισχυρό όταν συνειδητοποιείτε ότι, κάποια ιδιαίτερη στάση, διάθεση ή σκέψη, σάς υποστήριξε για να επιτύχετε τους στόχους σας ή για να γίνετε καλύτερος άνθρωπος, γεγονότα που σας οδηγούν να νιώσετε πληρότητα, δύναμη και ευτυχία.

Σταθείτε μπροστά στη ζωή με διάθεση να βιώσετε, να μάθετε, να διορθώσετε, να προχωρήσετε. Η ζωή είναι ένα ποτάμι που πάντα ρέει. Πλεύστε μαζί του, μάθετε από αυτό και κάντε έτσι το ταξίδι σας ευχάριστο, πιο ουσιαστικό και γεμάτο.

Άρα, εσείς, τι μάθατε σήμερα; Σκεφτείτε το την ώρα που έχετε ξαπλώσει, πριν πείτε καληνύχτα στον εαυτό σας.