(ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ – ΕΠΙΠΕΔΟ 1)

ΕΝΑ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΠΟ THN ICF

combo-logo_Level-1

Το πρόγραμμα παρέχει άριστες γνώσεις και πρακτική εξάσκηση σε σπουδαστές που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο Coaching και θέλουν να αποκτήσουν τις ικανότητες ενός Coach.

Προτείνεται κυρίως για όσους στοχεύουν στη διεξαγωγή αποτελεσματικών συνεδριών καθοδήγησης σε Επαγγελματικό Περιβάλλον -δηλαδή σε Εταιρίες και Οργανισμούς.

Έμφαση δίνεται στο κτίσιμο δεξιοτήτων Coaching, όπως ορίζονται από το International Coaching Federation – ICF (Διεθνή Ομοσπονδία Προπονητών).

Οι απόφοιτοι αυτού του προγράμματος θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση για στο International Coaching Federation – ICF (Διεθνή Ομοσπονδία Προπονητών) χρησιμοποιώντας την Εφαρμογή ACC. Αυτή η αίτηση δεν απαιτεί συμμετοχή στη διαδικασία Αξιολόγησης Απόδοσης του ICF.

Το υλικό του προγράμματος είναι στα Αγγλικά, και η παράδοση γίνεται στα Ελληνικά

START TODAY Greek

ΔΟΜΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Σπουδές 4 μηνών, ζωντανά & διαδικτυακά

75 ώρες συνολική εκπαίδευση

 • 48 ώρες ζωντανά
 • 2 ενότητες | 3 ημέρες η καθεμία| 8 ώρες/ημέρα
 • 12 ώρες ομαδική καθοδήγηση
 • 3 ώρες ατομική καθοδήγηση
 • 115 ώρες προ-ηχογραφημένα μαθήματα (ασύγχρονη εκπαίδευση)
coaching

success-stories-1

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

3705ΠΡΟΕΡΓΑΣΙΑ: Ο κύριος σκοπός αυτού του μέρους της εκπαίδευσης είναι να προετοιμάσει το έδαφος για τις ζωντανές συνεδρίες. Στους μαθητές δίνονται προ-ηχογραφημένα μαθήματα (mp3), 26+ ωρών συνολικά. Αναμένεται να ακούσουν αυτές τις συνεδρίες πριν έρθουν στα ζωντανά μαθήματα. Ο διαθέσιμος χρόνος για ακρόαση είναι 1 μήνας.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ: Ο κύριος σκοπός αυτού του τμήματος της εκπαίδευσης είναι να υποστηρίξει τους μαθητές να κατακτήσουν τις δεξιότητες ενός Επαγγελματία Coach, σε υψηλό επίπεδο. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω 48 ωρών ζωντανής εκπαίδευσης, που παραδίδεται σε χρονικό διάστημα 2 μηνών, ως εξής: 2 ενότητες των 3 ημερών, 8 ώρες/ημέρα. Η κάθε ενότητα διεξάγεται κάθε 2 εβδομάδες.

Παρέχει:

 • Άμεση εκπαίδευση στις δεξιότητες του Coach
 • Παρουσίαση της νοοτροπίας (mind-set) του Coaching και προσδιορισμός του πραγματικού επιπέδου και των αναπτυξιακών αναγκών του κάθε μαθητή
 • Εκμάθηση της μεθοδολογίας «Βήμα- προς – Βήμα» της True-me® για την διεξαγωγή αποτελεσματικών συνεδριών
 • 12 συνεδρίες πρακτικής άσκησης

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ: Ο εκπαιδευτής θα παρατηρήσει πέντε (5) συνεδρίες για τον κάθε σπουδαστή, και θα παρέχει γραπτή ανατροφοδότηση για αυτές.

ΑΤΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ: Τρείς (3) ατομικές συνεδρίες καθοδήγησης (συνεδρία 1 ώρας η καθεμία) για κάθε σπουδαστή.

ΕΡΓΑΣΙΕΣ: Τέσσερις (4) εργασίες που βοηθούν στον στοχασμό, ευαισθητοποίηση και προσωπική ανάπτυξη των σπουδαστών και της πρακτικής τους ως Coaches. Αυτές οι εργασίες δεν βαθμολογούνται αλλά είναι υποχρεωτικές.

GROUP MENTORING: 25 ώρες Ομαδικής Καθοδήγησης Coaching, σε διάστημα δύο (2) μήνών, ενσωματωμένα στο συνολικό πρόγραμμα των ζωντανών μαθημάτων.

success-stories-1

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ

Κατά τη διάρκεια των ζωντανών μαθημάτων, θα υπάρχουν 12+ ώρες για πρακτική και εξάσκηση στο Coaching. Επίσης θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή και να εργαστείτε με τους συμμαθητές σας για την εξάσκηση των δεξιοτήτων σας
practice sessions

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Αποτελείται από δύο μέρη:

 • Οι σπουδαστές απαιτείται να υποβάλουν για αξιολόγηση δύο (2) ηχογραφημένες συνεδρίες με πελάτες. Οι σπουδαστές θα κληθούν να μεταγράψουν αυτές τις συνεδρίες και να προσθέσουν τα δικά τους σχόλια και αξιολόγηση. Αυτές οι συνεδρίες θα πρέπει να έχουν διάρκεια τουλάχιστον μισής ώρας (30 λεπτά).
 • Οι υποψήφιοι θα πρέπει να περάσουν γραπτή εξέταση ανοιχτού βιβλίου, όπου θα αξιολογηθούν για το επίπεδο κατανόησης των διδασκαλιών που έλαβαν.

Μετά την επιτυχή αξιολόγηση, θα λάβετε έγγραφο επιβεβαίωσης συμμετοχής στο πρόγραμμα εκπαίδευσης PROFESSIONAL COACH -LEVEL 1 (ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ – ΕΠΙΠΕΔΟ 1) της Τrue-me® Breakthrough Coaching Academy

Οι απόφοιτοι αυτού του πιστοποιημένου προγράμματος θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση για διαπιστευτήρια στο International Coaching Federation – ICF (Διεθνή Ομοσπονδία
Προπονητών) χρησιμοποιώντας την Εφαρμογή ACC. Αυτή η αίτηση δεν απαιτεί συμμετοχή στη διαδικασία Αξιολόγησης του ICF.

evaluation-process

ΕΠΟΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ

Αφού ολοκληρωθεί η εγγραφή, θα σας σταλεί πρόσβαση στην πλατφόρμα της Ακαδημίας όπου θα βρείτε ένα λεπτομερές εγχειρίδιο οδηγιών με όλες τις πληροφορίες και τις ημερομηνίες που θα πρέπει να γνωρίζετε πριν ξεκινήσετε τις σπουδές σας.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, στείλτε ένα email στο [email protected].

Μπορεί να αποφασίσετε να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα επειδή έχετε μεγάλη επιθυμία να προσφέρετε την υποστήριξή σας σε άλλους, για τη δική σας προσωπική εξέλιξη ή επειδή θέλετε να δημιουργήσετε μια επιτυχημένη και κερδοφόρα επιχείρηση. Ό,τι κι αν είναι, σας προσκαλώ να ανταποκριθείτε στο κάλεσμα, γιατί γνωρίζω τη δύναμη, τη χαρά και την ελευθερία που μπορεί να σας φέρει το Coaching. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να δώσετε στον εαυτό σας απαράμιλλη ενδυνάμωση και να συνειδητοποιήσετε τις πραγματικές σας δυνατότητες. Το σίγουρο είναι ότι θα ανέβετε σε ένα υψηλότερο επίπεδο καθημερινής δημιουργίας.

success-stories-1
START TODAY Greek

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΑΣ

Έκπτωση Early Bird

10%, μια πληρωμή
Μέχρι 1 μήνα πριν το ξεκίνημα του προγράμματος

Δίδακτρα: 2,970 ευρώ
 

apply-now

Μια πληρωμή

Δίδακτρα: 3,100 ευρώ
 
 
 
 
 

apply-now

2 πληρωμές

Δίδακτρα: 1,600 ευρώ/μήνα για 2 συνεχόμενους μήνες
 
 
 
 

apply-now

4 πληρωμές

Δίδακτρα: 800 ευρώ/μήνα για 4 συνεχόμενους μήνες
 
 
 
 

apply-now

Οι πληρωμές μπορούν να γίνουν με απευθείας μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό, πιστωτική κάρτα ή paypal.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο: [email protected]

Enter Your Name and Information Below To Start The Academy Application Process.


Country *

Coaching Level Interest Choice *

Holistic Coach   Advanced Coach   Professional Coach – Level 1   Professional Coach – Level 2

Payment Option Choice *

Early Bird Discount (1 Month Prior to Start of Program)   One Payment   Two Payments  
Four Payments

No, thank you. I do not want.
100% secure your website.