ΕΝΑ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΠΟ THN ICF

combo-logo_Level1-2
ACADEMY_ANNOUNCEMENT greek

ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΙΑ NEA ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΟ COACHING

Nicole Red Dress

ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟ COACHΙNG ΩΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ

Στην True-me® Breakthrough Coaching πιστεύουμε ότι όλοι οι άνθρωποι αξίζουν να ζήσουν μια ενδυναμωμένη και ευτυχισμένη ζωή, γεμάτη με επιτεύγματα και προσωπική ανάπτυξη. Αυτός ο προσανατολισμός μας οδήγησε να αφοσιωθούμε στην υποστήριξη όσων επιθυμούν να φτάσουν στο υψηλότερο δυναμικό τους και υπήρξε κινητήρια δύναμη στον σχεδιασμό του προγράμματος της True-me® Breakthrough Coaching Academy.

Ο λόγος που έχουν φτάσει αυτές οι πληροφορίες στα χέρια σας μπορεί να είναι επειδή αναζητάτε το επόμενο βήμα σας, καθώς και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, μεγαλύτερη αφθονία, μεγαλύτερη προσωπική ελευθερία και ενδυνάμωση. Το coaching είναι μια σταδιοδρομία που μπορεί να εκπληρώσει όλους αυτούς τους στόχους και πολλά άλλα. Και ενώ είναι αλήθεια ότι πριν από λίγα χρόνια το να γίνει κάποιος επαγγελματίας Coach δεν ήταν ακριβώς μια δημοφιλής επιλογή, αυτή η τάση έχει πλέον εξαλειφθεί και όλο και περισσότεροι άνθρωποι στρέφονται προς αυτή την κατεύθυνση παγκοσμίως.

Η προσωπική καθοδήγηση (Coaching) είναι μια συνεχής, συνεργατική, προσανατολισμένη στο αποτέλεσμα σχέση, μεταξύ του προπονητή (Coach) και του πελάτη, που έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίξει τα άτομα να μετακινηθούν από το σημείο όπου βρίσκονται σήμερα, στο σημείο όπου επιθυμούν να είναι. Επειδή το επίκεντρο της προσπάθειας είναι να προχωρήσουν προς τα εμπρός, χωρίς να είναι κολλημένοι στο παρελθόν, όλο και περισσότεροι άνθρωποι προσλαμβάνουν έναν Coach σε κάθε στάδιο της ζωής τους: επειδή θέλουν να εισαχθούν σε κάποιο πανεπιστήμιο, να ξεκινήσουν δυναμικά την ενήλικη ζωή τους, να κάνουν μια αλλαγή σταδιοδρομίας, να ξεκινήσουν μια νέα επιχείρηση, να αξιολογήσουν επιλογές, να διασαφηνίσουν αξίες ή απλά να δημιουργήσουν περισσότερη αρμονία στις προσωπικές ή επαγγελματικές τους σχέσεις.

Ο ρόλος του Coach είναι να κρατάει σταθερό το όραμα ενός επιθυμητού αποτελέσματος, ακόμη και όταν οι τρέχουσες συνθήκες του πελάτη δεν δείχνουν ακόμη θετικά στοιχεία γι’ αυτό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

O Coach αλληλοεπιδρά με τους πελάτες του από μια θέση όπου αντιλαμβάνεται τις δυνατότητες τους και τους βοηθά να βλέπουν με διαύγεια όλα όσα τους συμβαίνουν -ακόμη και φαινομενικά εμπόδια και δυσκολίες- ως απαραίτητα βήματα προς την επίτευξη των στόχων του.

Για αυτό και το μεγαλύτερο δώρο που μπορεί να προσφέρει ένας Coach είναι το δώρο μιας αντικειμενικής και διευρυμένης προοπτικής.

Στους καιρούς που ζούμε, με τις καθημερινές, πολυάριθμες και απαιτητικές καταστάσεις της ζωής, είναι εύκολο να αποπροσανατολιστεί κανείς και να επιτρέψει σε ένα αποδιοργανωμένο σχέδιο ή ακόμα και σε μια κακή ημέρα, να σταματήσουν την πορεία του προς τα εμπρός. Σε τέτοιες περιπτώσεις, η ύπαρξη ενός Coach είναι ανεκτίμητη. Μια συνεδρία σε τακτά χρονικά διαστήματα (εβδομαδιαία, μηνιαία ή και διμηνιαία) παρέχει την ευκαιρία να θυμηθεί κανείς τη μεγάλη εικόνα. Να επανασυνδεθεί με τους εξωτερικούς του στόχους και να κατανοήσει καλύτερα τους εσωτερικούς πόρους που έχει ήδη συγκεντρώσει και που θα τον βοηθήσουν να τους υλοποιήσει.

Όταν λείψει η εστίαση στο μέλλον στο οποίο θέλει κανείς να οδηγηθεί, είναι επόμενο να ακουμπήσει στα συναισθήματα, τις πεποιθήσεις και τις προοπτικές που έχει συσσωρεύσει από το παρελθόν. Και όταν επιτρέψει στο παρελθόν- και όχι στο μέλλον – να ορίσει τις επιλογές του στο παρόν, θα ανακυκλώνει τα ίδια προβλέψιμα αποτελέσματα, κατά συνέπεια και τα ίδια προβλέψιμα προβλήματα, ξανά και ξανά.

Η συνεργασία με έναν Coach θα δώσει στο άτομο πρόσβαση σε αξιόπιστη τεχνολογία για τον εντοπισμό του μέλλοντος που επιθυμεί και στη συνέχεια, θα του επιτρέψει να καθοδηγήσει, συνειδητά και καθημερινά, τις επιλογές και τις σκέψεις του – και το σημαντικότερο, τον τρόπο που θα αισθανθεί. Καθώς αρχίζει να καλλιεργεί πεποιθήσεις και να αναλαμβάνει δράση που είναι σύμφωνη με το μέλλον που θέλει να ζήσει, θα είναι σε θέση να εντοπίσει πιθανότητες και δυνατότητες που ήταν πάντα εκεί, αλλά εμποδίζονταν από το προηγούμενο οπτικό του πεδίο.

success-stories-1

Συνέντευξη το 2017 στην Νικόλ Μαντζικοπούλου, σχετικά με τα οφέλη του Coaching

4 ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΣΚΟΠΟ:

Να σας υποστηρίξουν να γίνεται εξαιρετικός Coach
prof-coaching-level1

icf01

All Inclusive Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Διαπιστευμένων Coaches.

Το πρόγραμμα παρέχει άριστες γνώσεις και πρακτική εξάσκηση σε σπουδαστές που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο Coaching.

Προτείνεται κυρίως για όσους στοχεύουν στη διεξαγωγή αποτελεσματικών συνεδριών καθοδήγησης σε Επαγγελματικό Περιβάλλον -δηλαδή σε Εταιρίες και Οργανισμούς.

Έμφαση δίνεται στο κτίσιμο δεξιοτήτων Coaching, όπως ορίζονται από το International Coaching Federation – ICF (Διεθνή Ομοσπονδία Προπονητών).

Οι απόφοιτοι του προγράμματος μπορούν να υποβάλουν αίτηση για ατομικό πιστοποιητικό ICF – Επίπεδο 1

4 μήνες ζωντανή & διαδικτυακή εκπαίδευση

  • 2 ενότητες
  • 75 ώρες

Δίδακτρα: 3.100 ευρώ

ΞΕΚΙΝΑEI ΣΥΝΤΟΜΑ!

 

For more info, click here

prof-coaching-level1

icf02

All Inclusive Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Διαπιστευμένων Coaches.

Το πρόγραμμα παρέχει άριστες γνώσεις και πρακτική εξάσκηση σε σπουδαστές που θέλουν να κατακτήσουν υψηλές δεξιότητες Coaching.

Προτείνεται κυρίως για όσους στοχεύουν στη διεξαγωγή αποτελεσματικών συνεδριών καθοδήγησης σε Επαγγελματικό Περιβάλλον – δηλαδή σε Εταιρίες και Οργανισμούς.

Έμφαση δίνεται στο κτίσιμο δεξιοτήτων Coaching, όπως ορίζονται από το International Coaching Federation – ICF (Διεθνή Ομοσπονδία Προπονητών).

Οι απόφοιτοι του προγράμματος μπορούν να υποβάλουν αίτηση για ατομικό πιστοποιητικό ICF – Επίπεδο 2

6 μήνες ζωντανή διαδικτυακή εκπαίδευση

  • 4 ενότητες
  • 150 ώρες

Δίδακτρα: 4.200 ευρώ

ΞΕΚΙΝΑEI ΣΥΝΤΟΜΑ!

For more info, click here

advanced-coach

circle.fw

Προηγμένες Διαδικασίες και Τεχνικές

Προσφέρει επιπλέον αποτελεσματικές τεχνικές για να βελτιώσετε την πρακτική σας, να συνεχίσετε να εξελίσσεστε ως Coach και να χτίσετε μια επιτυχημένη επιχείρηση .

Οι απόφοιτοι του προγράμματος λαμβάνουν πιστοποίηση της True-me® Breakthrough Coaching Academy και διαπιστευτήριο Continues Coaching Education (CCE) από το ICF.

5 μήνες ζωντανή & διαδικτυακή εκπαίδευση

  • 4 ενότητες
  • 30 ώρες

Δίδακτρα: 800 ευρώ

Για κατόχους πιστοποίησης είτε επιπέδου 1 ή επιπέδου 2

ΞΕΚΙΝΑ ΣΗΜΕΡΑ!

 
 
 
 
 
 
 
 

For more info, click here

holistic-coach

icf-1-2

Η ολιστική προσέγγιση στο Coaching

Διδάσκει τη μέθοδο true-me®, μια ολιστική προσέγγιση στο coaching (επιστήμη και ενέργεια).

Οι απόφοιτοι του προγράμματος λαμβάνουν πιστοποίηση True- me® Breakthrough Coaching Academy και διαπιστευτήριο Continues Coaching Education (CCE) από το ICF

12 μήνες ζωντανή και διαδικτυακή εκπαίδευση

  • 8 ενότητες
  • 85 ώρες

Δίδακτρα: 3.500 ευρώ

Δεν απαιτείται προηγούμενη εκπαίδευση στο Coaching

ΞΕΚΙΝΑ ΣΗΜΕΡΑ!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

For more info, click here

ΤΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ COACH

Το Coaching είναι μια εξαιρετικά ικανοποιητική επιλογή
σταδιοδρομίας σε κάθε επίπεδο. Η εστίαση δεν είναι στη «διόρθωση» των πελατών, αλλά στην ενδυνάμωση τους για να φθάσουν στα δικά τους συμπεράσματα και λύσεις που θα τους οδηγήσουν σε καλύτερες, πληρέστερες και πλουσιότερες ζωές. Ο καθένας γεννήθηκε με ένα εσωτερικό σύστημα καθοδήγησης το οποίο, αν ακολουθηθεί, θα τον οδηγήσει στην πραγματοποίηση των επιθυμιών του. Δείχνοντας στους πελάτες σας πώς να επανασυνδεθούν και να κατευθύνουν αυτή την εσωτερική σοφία, τους βοηθάτε να επανέλθουν στην ευθυγράμμιση με τα υψηλότερα οράματα τους. Ο Coach είναι απλά ο αγωγός μέσω του οποίου συμβαίνουν αυτές οι μετατοπίσεις της συνείδησης. Πέραν όμως από την ικανοποίηση και ολοκλήρωση που κάθε επαφή με πελάτη θα σας δώσει, το επάγγελμα αυτό σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε ένα σημαντικό εισόδημα την ημέρα. Εάν αποφασίσετε να είστε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης σας, θα έχετε

την ελευθερία να καθορίσετε τη δική σας χρέωση, να ορίσετε το δικό σας πρόγραμμα και να επιλέξετε τον αριθμό των πελατών που θέλετε να δείτε σε μια δεδομένη ημέρα. Ακόμα, μπορείτε να εργαστείτε από την άνεση του σπιτιού σας ή από σχεδόν οποιαδήποτε τοποθεσία στον κόσμο. Ο τρόπος ζωής που θα απολαύσετε ως επαγγελματίας Coach είναι απεριόριστος σε ευελιξία και οικονομική ανταμοιβή. Ενδεικτικά αναφέρω ότι η έρευνα (2016) της PricewaterhouseCoopers LLP σε 137 χώρες, που διεξήχθη για λογαριασμό του International Coach Federation (ICF) αποκαλύπτει ότι ο μέσος επαγγελματίας Coach κερδίζει 180 ευρώ / ώρα. Πέραν αυτού όμως, πρόκειται για ένα μονοπάτι που ενθαρρύνει τη συνεχή ανάπτυξη και διεύρυνση σας, επειδή είναι αδύνατον να υποστηρίξετε τους άλλους να πραγματοποιήσουν το πλήρες δυναμικό τους χωρίς να συνειδητοποιήσετε και να επεκτείνετε και το δικό σας. Ένα άλλο πλεονέκτημα που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι δεν είναι απαραίτητο (ούτε συνιστάται) να σταματήσετε την δουλειά που κάνετε σήμερα και να μεταβείτε απότομα στη καινούργια σας καριέρα. Αντ’ αυτού, μπορείτε να μπείτε σταδιακά στην νέα σας απασχόληση, ίσως κάνοντας την κάποιες ώρες, τις οποίες και θα επεκτείνετε, όταν θα έχετε μια καλή αίσθηση για το νέο σας επάγγελμα.

success-stories-1

4 ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΣΚΟΠΟ:

Να σας υποστηρίξουν να γίνεται εξαιρετικός Coach
prof-coaching-level1

All Inclusive Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Διαπιστευμένων Coaches.

ΞΕΚΙΝΑEI ΣΥΝΤΟΜΑ!

For more info, click here

prof-coaching-level1

All Inclusive Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Διαπιστευμένων Coaches.

ΞΕΚΙΝΑEI ΣΥΝΤΟΜΑ!

For more info, click here

advanced-coach

Προηγμένες Διαδικασίες και Τεχνικές
 
 

ΞΕΚΙΝΑ ΣΗΜΕΡΑ!

For more info, click here

holistic-coach

Η ολιστική προσέγγιση στο Coaching
 
 

ΞΕΚΙΝΑ ΣΗΜΕΡΑ!

For more info, click here