Συστάσεις από Σπουδαστές και Απόφοιτους

“Είναι ένα προσωπικό ταξίδι ανάπτυξης…ένα άλλο στάτους ζωής, η χαρά της ζωής. Πιστεύω ότι αυτό το πρόγραμμα είναι πολύ καλά οργανωμένο, με υλικό πολύ υψηλής ποιότητας… και η προσωπικότητα της Νικόλ έπαιξε τον πιο σημαντικό ρόλο στο να πάρω αυτή την απόφαση.”

– Μάρθα Μυλωνά, Senior Principal Κornferry

“Αυτό το πρόγραμμα όχι μόνο θα σας προετοιμάσει για να είστε ένας εξαιρετικός Coach, αλλά και θα σας οδηγήσει στην μεταμόρφωση της δικής σας ζωής. Μέσα από την κατάρριψη περιοριστικών πεποιθήσεων και την απομάκρυνση του Εγώ σας, που είναι απλώς μια δημιουργία του νου. Μαθαίνετε πώς μπορείτε να ζήσετε τη ζωή σας μέσα από τον αυθεντικό εαυτό σας, όχι βάση του τι ορίζουν οι άλλοι. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συνιστώ αυτό το πρόγραμμα σε όλους όσους θέλουν να γίνουν επιτυχημένοι Coaches ή σε όποιον θέλει να ετοιμάσει τον εαυτό του για έναν νέο τρόπο ζωής.”

– Veroniek, Ιδρύτρια του Silatha

“Αποφάσισα να γραφτώ στην ακαδημία True-me® καθώς ένιωθα μια εσωτερική ανάγκη να προοδεύσω τον εαυτό μου, να δουλέψω καλύτερα μέσα στην εταιρία που εργάζομαι, αλλά και με την οικογένεια μου. Για να διαπιστώσω εάν υπάρχει δυνατότητα να βοηθήσω κι άλλους ανθρώπους, και να συμβάλω στο να κάνουμε αυτόν τον πλανήτη, έναν καλύτερο κόσμο.

Συστήνω την Ακαδημία True-me®, διότι πιστεύω ότι βοηθάει πραγματικά, πρώτα απ’ όλα τον εαυτό μας, και έτσι, στην συνέχεια και μέσα από τα διδάγματα της μπορούμε να βοηθήσουμε τους άλλους.”

– Εφη Δικαστοπούλου, Γενική Διευθύντρια

Συμμετείχα στο πρόγραμμα για να βρω τον τρόπο να απολαμβάνω την ζωή, για να

Ευχαριστιέμαι πολύ τις ομάδες εργασίας, διότι γνώρισα ανθρώπους που είναι σε έναν παρόμοιο ταξίδι με εμένα. Επίσης, ευχαριστιέμαι τα διαδικτυακά μαθήματα, διότι αυτό μου δίνει την ευκαιρία να εστιάσω στον εαυτό μου, να ρωτάω απορίες και να μαθαίνω με τον δικό μου ρυθμό.

Ναι, θα σύστηνα το πρόγραμμα διότι είναι στην ουσία μια πρόσκληση να έρθει κανείς σε επαφή με τον εσωτερικό εαυτό του. Έκανα στο παρελθόν ένα προσωπικό ταξίδι με την Νικόλ, μέσα από προσωπικές συνεδρίες. Την εμπιστεύομαι ως άτομο. Προσφέρει μια σπουδαία εμπειρία, και την συστήνω».

– Δήμητρα Μπρακατσέλου, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού

Πιστεύω ότι, για να μπορεί κανείς να βοηθήσει άλλους ανθρώπους, χρειάζεται μια συγκεκριμένη μεθοδολογία. Και έχοντας περάσει από το πρόγραμμα εγώ ο ίδιος, «διάβασα» πολλά πράγματα που κέντρισαν το μυαλό μου, με έναν τρόπο που πίστεψα ότι θα αποκτήσω όλη την γνώση που χρειάζομαι για να βοηθήσω άλλους και βέβαια να συνεχίσω και το δικό μου ταξίδι ανάπτυξης.

Πιστεύω ότι το μεγάλο κεφάλαιο αυτού του προγράμματος είναι ότι βασίζεται κυρίως στην αυθεντικότητα… στο να ξυπνήσεις εκείνο το μέρος του εαυτού σου, και μέσο αυτού, να μπορείς να βγάλεις όλα τα ταλέντα σου… και μαζί με την μεθοδολογία, να βοηθήσεις, πρώτα τον εαυτό σου να εξελιχθεί, και μετά όλους τους άλλους.

Προτείνω ανεπιφύλακτα αυτό το πρόγραμμα, στους ανθρώπους που είναι σε παρόμοιο ταξίδι, που πραγματικά τους ενδιαφέρει να βοηθήσουν τον εαυτό τους και τους άλλους να αναπτυχθούν, διότι πιστεύω ότι σε αυτό το πρόγραμμα, θα μπορέσουν να βρουν τις δικές τους απαντήσεις και καθοδήγηση,… βέβαια, μέσα και από την εκπληκτική βοήθεια της Νικόλ, και να γίνουν σπουδαίοι προπονητές, coaches, και να βοηθήσουν τον κόσμο να γίνει καλύτερος.

– Βαγγέλης Τασόπουλος, Δημιουργικός Διευθυντής και αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής.

Είναι μια ευκαιρία για μένα να αναγνωρίσω τον εαυτό μου, να βρω βαθιά, την ενέργεια μου, την προσωπικότητα μου, και μετά από αυτό, να βρω τις σωστές διαδικασίες, την πλατφόρμα, έτσι ώστε να προσφέρω αυτό το δυναμικό και στους άλλους… για να βιώσουν την ολοκλήρωση και να βρουν τον τρόπο να κάνουν την ζωή τους καλύτερη.

… νιώστε την δύναμη, την ενέργεια της Ακαδημίας True-me®, δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να έρθει μαζί μας για να γίνουμε μια μεγαλύτερη κοινότητα, που θα βοηθάει, θα υποστηρίζει, θα καθοδηγεί προς την ενέργεια, το φως, την ευτυχία.

– Χριστίνα Πούλου, Γενική Διευθύντρια

«H ακαδημία σου ζητάει να κοιτάξεις μέσα σου, για να γίνεις καλύτερος, και τότε, αυτός ο βελτιωμένος εαυτός σου μπορεί πραγματικά να καθοδηγήσει κάποιον άλλον. Και αυτή είναι η μαγεία της ακαδημίας True-me Breakthrough Coaching.

Σίγουρα την συνιστώ, διότι εμπεριέχει και συνθέτει μαγικά πολύ γνώση. Δεν πρόκειται μόνο για θεωρία, αλλά πρόκειται για την πρακτική εξάσκηση που θα κάνεις στον εαυτό σου και στους άλλους».

– Άννα Εξαρχέα, Διευθύντρια Οικονομικού Τομέα

«Ένιωσα από την αρχή, μόλις μπήκα στο σάιτ, ότι μπορεί να μου δώσει αυτά που υπόσχεται. Αυτό με βοήθησε να πάρω την σωστή απόφαση, και να εγγραφώ στο πρόγραμμα αμέσως.

Η coach μας, όπως και η Ακαδημία, είναι εξαιρετικοί επαγγελματίες. Αυτό που κάνουν, το κάνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, και έτσι, μπορούν να δώσουν ένα έναυσμα σε εμάς και όσους έχουν την ανάγκη μας.»

– Μαρία Τοφαρίδου

«Η διδασκαλία είναι ΤΕΧΝΗ. Η επιτυχία της εξαρτάται από την προσέγγιση του δασκάλου, η οποία καλύπτει την ανθρώπινη σχέση συναισθηματικά, εμπνέει εμπιστοσύνη και πίστη και μεταδίδει τη γνώση. 


Αυτά όλα συγκεντρώνει η Νικόλ και σε μεταφέρει σε άλλους κόσμους με μαγικό συγχρόνως ρεαλιστικό τρόπο. Το αποτέλεσμα εκπληκτικό!!! Πηγή ζωής!!! Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση. Συγχαρητήρια. Ένα μεγάλο Ευχαριστώ Νικόλ.»

– A.M. Διευθυντής, Εκπαιδευτικό Σύστημα

«Αυτό που μας έκανε εντύπωση στο πρόγραμμα στελεχών της true-me® ήταν η άμεση άρση των συμπεριφορών που δημιουργούσαν το πρόβλημα. Θετικότητα, συνεργασία και διαλλακτικότητα αντικατέστησαν τον αρνητισμό, συγκεντρωτισμό και την ακαμψία. Το άγχος αντικαταστάθηκε από αυτοπεποίθηση και ελαστικότητα στην εύρεση της λύσης. Η αλλαγή αυτή είχε άμεση και καθοριστική επίδραση στην απόδοση τις ομάδας.»

– Πολυεθνική Εταιρία, Τομέας Υπηρεσιών

«Οι αλλαγές που είδαμε στα στελέχη μας ήταν εντυπωσιακές. Αλλαγές όχι μόνο στις συμπεριφορές που προκαλούσαν εντάσεις, καθυστερήσεις και μη παραγωγική αλληλεπίδραση, αλλά και συνολικά στην προσέγγισή τους απέναντι στο πεδίο υπευθυνότητάς τους, τους προϊσταμένους, τους υφισταμένους και τους συναδέλφους στην ίδια βαθμίδα. Τα σχόλια που συγκεντρώσαμε κατά τη διάρκεια των συνεδριών αλλά και μετά το πέρας αυτών, έδειξαν μία στροφή 180 μοιρών για όσους συμμετείχαν στο πρόγραμμα. Τα άτομα αυτά παρουσιάζονται τώρα πιο ενδυναμωμένα, με περισσότερη αυτοπεποίθηση, ενέργεια και διάθεση για συνεργασία για επίτευξη στόχων. Το πιο εντυπωσιακό από όλα είναι το πόσο σύντομο ήταν το διάστημα στο οποίο έλαβαν χώρα όλες αυτές οι αλλαγές. Συστήνουμε το επαγγελματικό πρόγραμμα της true-me® ανεπιφύλακτα και επιδιώκουμε να καλλιεργήσουμε μία μόνιμη συνεργασία, για να μπορέσουν και άλλα στελέχη να επωφεληθούν.»

– Πολυεθνική εταιρία, βιομηχανία τροφίμων και ποτών

Team