Συστάσεις από Σπουδαστές και Απόφοιτους

“…Αισθάνομαι προνομιούχα που απόλαυσα μια τόσο πλούσια μαθησιακή εμπειρία. Εκτός από το να βοηθάω άλλους ανθρώπους μέσω της πρακτικής των διδαγμάτων της Ακαδημίας, έχω μάθει να εκπαιδεύω τον εαυτό μου στην καθημερινή μου ζωή, η οποία δεδομένης της πληθώρας των τρεχουσών προκλήσεων που διανύω, με κάνει να νιώθω ισχυρότερη από ποτέ στο να εργάζομαι με εμπιστοσύνη, γνωρίζοντας ότι το Σύμπαν θα παρέχει τα καλύτερα αποτελέσματα για όλους.

Ευχαριστώ θερμά την καθηγήτρια μου Νικόλ Μαντζικοπούλου, που στο ρόλο της master coach, με βοήθησε να αναπτυχθώ, κρατώντας με σε κάθε βήμα.

Εκφράζω επίσης της ευχαριστίες μου στον μέντορα μου και στους συναδέλφους φοιτητές, για όλη την γνώση που μοιραστήκαμε στα μαθήματα και για την μακροχρόνια φιλία που δημιούργησε.

Τέλος, προς την διοικητική ομάδα, ευχαριστώ ειλικρινά για την υποστήριξη και την αποτελεσματικότητά τους στο χειρισμό όλων των πτυχών του προγράμματος πιστοποίησης.

Είθε αυτή η Ακαδημία- όπως αυτή που ίδρυσε ο Πλάτων- να έχει τον ίδιο μόνιμο αντίκτυπο στην κληρονομιά που θα αφήσει και στους τρόπους που θα εξυπηρετήσει το κοινό καλό, σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές που ζούμε σήμερα σε παγκόσμια κλίμακα

Σας ευχαριστώ.”

– Έλενα Παλαιολόγου Αντωνακοπούλου, 1 Οκτωβρίου 2020.

“Είναι ένα προσωπικό ταξίδι ανάπτυξης…ένα άλλο στάτους ζωής, η χαρά της ζωής. Πιστεύω ότι αυτό το πρόγραμμα είναι πολύ καλά οργανωμένο, με υλικό πολύ υψηλής ποιότητας… και η προσωπικότητα της Νικόλ έπαιξε τον πιο σημαντικό ρόλο στο να πάρω αυτή την απόφαση.”

– Μάρθα Μυλωνά, Senior Principal Κornferry

“Αυτό το πρόγραμμα όχι μόνο θα σας προετοιμάσει για να είστε ένας εξαιρετικός Coach, αλλά και θα σας οδηγήσει στην μεταμόρφωση της δικής σας ζωής. Μέσα από την κατάρριψη περιοριστικών πεποιθήσεων και την απομάκρυνση του Εγώ σας, που είναι απλώς μια δημιουργία του νου. Μαθαίνετε πώς μπορείτε να ζήσετε τη ζωή σας μέσα από τον αυθεντικό εαυτό σας, όχι βάση του τι ορίζουν οι άλλοι. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συνιστώ αυτό το πρόγραμμα σε όλους όσους θέλουν να γίνουν επιτυχημένοι Coaches ή σε όποιον θέλει να ετοιμάσει τον εαυτό του για έναν νέο τρόπο ζωής.”

– Veroniek, Ιδρύτρια του Silatha

“Αποφάσισα να γραφτώ στην ακαδημία True-me® καθώς ένιωθα μια εσωτερική ανάγκη να προοδεύσω τον εαυτό μου, να δουλέψω καλύτερα μέσα στην εταιρία που εργάζομαι, αλλά και με την οικογένεια μου. Για να διαπιστώσω εάν υπάρχει δυνατότητα να βοηθήσω κι άλλους ανθρώπους, και να συμβάλω στο να κάνουμε αυτόν τον πλανήτη, έναν καλύτερο κόσμο.

Συστήνω την Ακαδημία True-me®, διότι πιστεύω ότι βοηθάει πραγματικά, πρώτα απ’ όλα τον εαυτό μας, και έτσι, στην συνέχεια και μέσα από τα διδάγματα της μπορούμε να βοηθήσουμε τους άλλους.”

– Εφη Δικαστοπούλου, Γενική Διευθύντρια

Συμμετείχα στο πρόγραμμα για να βρω τον τρόπο να απολαμβάνω την ζωή, για να

Ευχαριστιέμαι πολύ τις ομάδες εργασίας, διότι γνώρισα ανθρώπους που είναι σε έναν παρόμοιο ταξίδι με εμένα. Επίσης, ευχαριστιέμαι τα διαδικτυακά μαθήματα, διότι αυτό μου δίνει την ευκαιρία να εστιάσω στον εαυτό μου, να ρωτάω απορίες και να μαθαίνω με τον δικό μου ρυθμό.

Ναι, θα σύστηνα το πρόγραμμα διότι είναι στην ουσία μια πρόσκληση να έρθει κανείς σε επαφή με τον εσωτερικό εαυτό του. Έκανα στο παρελθόν ένα προσωπικό ταξίδι με την Νικόλ, μέσα από προσωπικές συνεδρίες. Την εμπιστεύομαι ως άτομο. Προσφέρει μια σπουδαία εμπειρία, και την συστήνω».

– Δήμητρα Μπρακατσέλου, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού

Πιστεύω ότι, για να μπορεί κανείς να βοηθήσει άλλους ανθρώπους, χρειάζεται μια συγκεκριμένη μεθοδολογία. Και έχοντας περάσει από το πρόγραμμα εγώ ο ίδιος, «διάβασα» πολλά πράγματα που κέντρισαν το μυαλό μου, με έναν τρόπο που πίστεψα ότι θα αποκτήσω όλη την γνώση που χρειάζομαι για να βοηθήσω άλλους και βέβαια να συνεχίσω και το δικό μου ταξίδι ανάπτυξης.

Πιστεύω ότι το μεγάλο κεφάλαιο αυτού του προγράμματος είναι ότι βασίζεται κυρίως στην αυθεντικότητα… στο να ξυπνήσεις εκείνο το μέρος του εαυτού σου, και μέσο αυτού, να μπορείς να βγάλεις όλα τα ταλέντα σου… και μαζί με την μεθοδολογία, να βοηθήσεις, πρώτα τον εαυτό σου να εξελιχθεί, και μετά όλους τους άλλους.

Προτείνω ανεπιφύλακτα αυτό το πρόγραμμα, στους ανθρώπους που είναι σε παρόμοιο ταξίδι, που πραγματικά τους ενδιαφέρει να βοηθήσουν τον εαυτό τους και τους άλλους να αναπτυχθούν, διότι πιστεύω ότι σε αυτό το πρόγραμμα, θα μπορέσουν να βρουν τις δικές τους απαντήσεις και καθοδήγηση,… βέβαια, μέσα και από την εκπληκτική βοήθεια της Νικόλ, και να γίνουν σπουδαίοι προπονητές, coaches, και να βοηθήσουν τον κόσμο να γίνει καλύτερος.

– Βαγγέλης Τασόπουλος, Δημιουργικός Διευθυντής και αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής.

Είναι μια ευκαιρία για μένα να αναγνωρίσω τον εαυτό μου, να βρω βαθιά, την ενέργεια μου, την προσωπικότητα μου, και μετά από αυτό, να βρω τις σωστές διαδικασίες, την πλατφόρμα, έτσι ώστε να προσφέρω αυτό το δυναμικό και στους άλλους… για να βιώσουν την ολοκλήρωση και να βρουν τον τρόπο να κάνουν την ζωή τους καλύτερη.

… νιώστε την δύναμη, την ενέργεια της Ακαδημίας True-me®, δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να έρθει μαζί μας για να γίνουμε μια μεγαλύτερη κοινότητα, που θα βοηθάει, θα υποστηρίζει, θα καθοδηγεί προς την ενέργεια, το φως, την ευτυχία.

– Χριστίνα Πούλου, Γενική Διευθύντρια

«H ακαδημία σου ζητάει να κοιτάξεις μέσα σου, για να γίνεις καλύτερος, και τότε, αυτός ο βελτιωμένος εαυτός σου μπορεί πραγματικά να καθοδηγήσει κάποιον άλλον. Και αυτή είναι η μαγεία της ακαδημίας True-me Breakthrough Coaching.

Σίγουρα την συνιστώ, διότι εμπεριέχει και συνθέτει μαγικά πολύ γνώση. Δεν πρόκειται μόνο για θεωρία, αλλά πρόκειται για την πρακτική εξάσκηση που θα κάνεις στον εαυτό σου και στους άλλους».

– Άννα Εξαρχέα, Διευθύντρια Οικονομικού Τομέα

«Ένιωσα από την αρχή, μόλις μπήκα στο σάιτ, ότι μπορεί να μου δώσει αυτά που υπόσχεται. Αυτό με βοήθησε να πάρω την σωστή απόφαση, και να εγγραφώ στο πρόγραμμα αμέσως.

Η coach μας, όπως και η Ακαδημία, είναι εξαιρετικοί επαγγελματίες. Αυτό που κάνουν, το κάνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, και έτσι, μπορούν να δώσουν ένα έναυσμα σε εμάς και όσους έχουν την ανάγκη μας.»

– Μαρία Τοφαρίδου

“Χρειάστηκαν λίγα μόνο λεπτά για να συνειδητοποιήσω ότι η Νικόλ έχει όλα τα χαρίσματα και τις γνώσεις που θα με καθοδηγήσουν στην περαιτέρω ανάπτυξή μου. Το δικό μου προσωπικό ταξίδι με το coaching ξεκίνησε από μια έντονη επιθυμία να αποκτήσω μεγαλύτερη γνώση για τον εαυτό μου και να κατακτήσω τα επαγγελματικά εφόδια για να μπορώ να βοηθήσω και άλλους ανθρώπους να βιώσουν αυτά που επιθυμούν.

Tο πάθος και η μεταδοτικότητα της Νικόλ για μεταλαμπάδευση των γνώσεων καθώς και το πολύ καλά δομημένο πρόγραμμα της Ακαδημίας true-me αποτελούν ξεχωριστά συστατικά για επιτυχία. Όταν πρωτοξεκίνησα ως υποψήφιος Coach το υπέροχο αυτό ταξίδι, ένιωσα μια μεγάλη εσωτερική λάμψη. Πήρα δύναμη να προχωρήσω μπροστά. Να σκεφτώ το μέλλον που εγώ θέλω να δημιουργήσω, με τις δικές μου δυνάμεις. Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης μου ως Coach, διαπίστωσα τη συνολική μεταμόρφωσή μου στον θετικό πλέον τρόπο που δρω σε όλους τους τομείς της ζωής μου πετυχαίνοντας να κάνω αυτά που επιθυμώ.

Προτείνω ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει να ξεχωρίσει ως επαγγελματίας Coach ή σε οποιονδήποτε θέλει να αποκτήσει μεγαλύτερη αυτογνωσία και εφόδια για τη ζωή, να εμπιστευτεί το πρόγραμμα της Ακαδημίας true-me.

Γιώργος Μαλέκκος”

– George Malekkos, TBCA Coach, Business Consultant

“Γνώρισα την Nικόλ πριν από 2 χρόνια σε ένα καλά οργανωμένο Σεμινάριο Coaching που ή ίδια δημιούργησε και εκτέλεσε. Κέρδισε αμέσως τον σεβασμό μου με τη γνώση και την προσιτή και υποστηρικτική προσωπικότητάς της. Μετά από 30 χρόνια σε κορυφαίες θέσεις στις πωλήσεις και στην εκπαίδευση, οι φιλοδοξίες και τα κριτήριά μου για την επιλογή ενός προγράμματος coaching ήταν απαιτητικά. Το πάθος και η διαφάνεια της Nικόλ με έκανε να την εμπιστευτώ.

Εντάχθηκα στο εξαιρετικά μελετημένο πρόγραμμα εκπαίδευσης Διεθνών Coaches της true-me Academy και εντυπωσιάστηκα με τον άψογο προγραμματισμό και την εκτέλεσή του.. Η μοναδική ποιότητα του προγράμματος αποδεικνύεται και με την επίσημη αναγνώρισή του από τη Διεθνή Ομοσπονδία Coaching – International Coach Federation (ICF).

Αν και το πρόγραμμα ήταν on-line, η Nικόλ κατάφερε να διατηρήσει το ενδιαφέρον μου αμείωτο σε κάθε διδασκαλία.

Σεβάστηκε κάθε μέλος της ομάδας. Υπομονετικά και με αυτοπεποίθηση, η Nικόλ κατάφερε να ξεκλειδώσει τις δυνατότητές μου και με έκανε να νιώσω ισχυρότερη και ικανή να βοηθήσω τους πελάτες μου. Η οργάνωση που απαιτείται για την εκτέλεση του προγράμματος ήταν άψογη. Η ακρίβεια και η συνέπεια χαρακτηρίζουν το έργο της. Οι διδασκαλίες ήταν εύκολα κατανοητές μέσω της έντονης ικανότητάς της να αφηγείται. Σχεδόν κάθε διδασκαλία ολοκληρώθηκε με ένα παιχνίδι ρόλων, προκειμένου να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε πλήρως τις τεχνικές. Οι εργασίες ήταν απαιτητικές και βοήθησαν στην επίτευξη σημαντικών συνειδητοποιήσεων και αυτογνωσίας η οποία είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την αποτελεσματική καθοδήγηση των άλλων.

Το πρόγραμμα συνολικά αποδείχθηκε αυθεντικό, εφαρμόσιμο και πολύτιμο. Αισθάνομαι γεμάτη αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμό, οπλισμένη με τεχνικές που μπορούν να βοηθήσουν ένα άτομο να ξεδιπλώσει την πραγματική του ικανότητα. Η Νικόλ Μαντζικοπούλου, Master Trainer, έχει το χάρισμα να σας εμπλέξει σε μια μοναδική μαθησιακή εμπειρία.

Θα συνιστούσα αυτό το πρόγραμμα σε όποιον ενδιαφέρεται να ζήσει μια ζωή γεμάτη ικανοποίηση και να αξιοποιήσει όλες τις δυνατότητές του.”

– Ελένη Κουρεμέτη, MBA, Business Coach / Global Career Development Facilitator

«Η διδασκαλία είναι ΤΕΧΝΗ. Η επιτυχία της εξαρτάται από την προσέγγιση του δασκάλου, η οποία καλύπτει την ανθρώπινη σχέση συναισθηματικά, εμπνέει εμπιστοσύνη και πίστη και μεταδίδει τη γνώση. 


Αυτά όλα συγκεντρώνει η Νικόλ και σε μεταφέρει σε άλλους κόσμους με μαγικό συγχρόνως ρεαλιστικό τρόπο. Το αποτέλεσμα εκπληκτικό!!! Πηγή ζωής!!! Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση. Συγχαρητήρια. Ένα μεγάλο Ευχαριστώ Νικόλ.»

– A.M. Διευθυντής, Εκπαιδευτικό Σύστημα

«Αυτό που μας έκανε εντύπωση στο πρόγραμμα στελεχών της true-me® ήταν η άμεση άρση των συμπεριφορών που δημιουργούσαν το πρόβλημα. Θετικότητα, συνεργασία και διαλλακτικότητα αντικατέστησαν τον αρνητισμό, συγκεντρωτισμό και την ακαμψία. Το άγχος αντικαταστάθηκε από αυτοπεποίθηση και ελαστικότητα στην εύρεση της λύσης. Η αλλαγή αυτή είχε άμεση και καθοριστική επίδραση στην απόδοση τις ομάδας.»

– Πολυεθνική Εταιρία, Τομέας Υπηρεσιών

«Οι αλλαγές που είδαμε στα στελέχη μας ήταν εντυπωσιακές. Αλλαγές όχι μόνο στις συμπεριφορές που προκαλούσαν εντάσεις, καθυστερήσεις και μη παραγωγική αλληλεπίδραση, αλλά και συνολικά στην προσέγγισή τους απέναντι στο πεδίο υπευθυνότητάς τους, τους προϊσταμένους, τους υφισταμένους και τους συναδέλφους στην ίδια βαθμίδα. Τα σχόλια που συγκεντρώσαμε κατά τη διάρκεια των συνεδριών αλλά και μετά το πέρας αυτών, έδειξαν μία στροφή 180 μοιρών για όσους συμμετείχαν στο πρόγραμμα. Τα άτομα αυτά παρουσιάζονται τώρα πιο ενδυναμωμένα, με περισσότερη αυτοπεποίθηση, ενέργεια και διάθεση για συνεργασία για επίτευξη στόχων. Το πιο εντυπωσιακό από όλα είναι το πόσο σύντομο ήταν το διάστημα στο οποίο έλαβαν χώρα όλες αυτές οι αλλαγές. Συστήνουμε το επαγγελματικό πρόγραμμα της true-me® ανεπιφύλακτα και επιδιώκουμε να καλλιεργήσουμε μία μόνιμη συνεργασία, για να μπορέσουν και άλλα στελέχη να επωφεληθούν.»

– Πολυεθνική εταιρία, βιομηχανία τροφίμων και ποτών

“Εάν ενδιαφέρεστε πραγματικά να κάνετε μια αλλαγή στη ζωή σας, εγγραφείτε σε αυτό το πρόγραμμα!

Εάν επιθυμείτε από τη θέση του επαγγελματία Coach να συμβάλλετε ουσιαστικά και να έχετε αντίκτυπο στους πελάτες, τους συνεργάτες σας, ή γενικά στα άτομα του περιβάλλοντός σας, ξεκινήστε αυτό το πρόγραμμα!

Αν θέλετε να γίνετε να γίνετε κάτι παραπάνω από επαγγελματίας Coach (προπονητής), ξεκινήστε αυτό το πρόγραμμα!

Είναι η καλύτερη επένδυση που θα κάνετε στον εαυτό σας! Σίγουρα ήταν για μένα!

Η Νικόλ διακρίνεται από τον επαγγελματισμό της, την πηγαία γνώση της και τα ηγετικά της χαρίσματα. Είμαι βαθιά ευγνώμων για όλα όσα έχω μάθει.”

– Φωτεινή Π. Μούρα Τρανκόσο, Επαγγελματίας Διαχείρισης Έργου

Team