Academy_October 2022_GR

ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟ COACHΙNG ΩΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ

Στην True-me® Breakthrough Coaching πιστεύουμε ότι όλοι οι άνθρωποι αξίζουν να ζήσουν μια ενδυναμωμένη και ευτυχισμένη ζωή, γεμάτη με επιτεύγματα και προσωπική ανάπτυξη. Αυτός ο προσανατολισμός μας οδήγησε να αφοσιωθούμε στην υποστήριξη όσων επιθυμούν να φτάσουν στο υψηλότερο δυναμικό τους και υπήρξε κινητήρια δύναμη στον σχεδιασμό του προγράμματος της True-me® Breakthrough Coaching Academy.

Ο λόγος που έχουν φτάσει αυτές οι πληροφορίες στα χέρια σας μπορεί να είναι επειδή αναζητάτε το επόμενο βήμα σας, καθώς και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, μεγαλύτερη αφθονία, μεγαλύτερη προσωπική ελευθερία και ενδυνάμωση. Το coaching είναι μια σταδιοδρομία που μπορεί να εκπληρώσει όλους αυτούς τους στόχους και πολλά άλλα. Και ενώ είναι αλήθεια ότι πριν από λίγα χρόνια το να γίνει κάποιος επαγγελματίας Coach δεν ήταν ακριβώς μια δημοφιλής επιλογή, αυτή η τάση έχει πλέον εξαλειφθεί και όλο και περισσότεροι άνθρωποι στρέφονται προς αυτή την κατεύθυνση παγκοσμίως.

Η προσωπική καθοδήγηση (Coaching) είναι μια συνεχής, συνεργατική, προσανατολισμένη στο αποτέλεσμα σχέση, μεταξύ του προπονητή (Coach) και του πελάτη, που έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίξει τα άτομα να μετακινηθούν από το σημείο όπου βρίσκονται σήμερα, στο σημείο όπου επιθυμούν να είναι. Επειδή το επίκεντρο της προσπάθειας είναι να προχωρήσουν προς τα εμπρός, χωρίς να είναι κολλημένοι στο παρελθόν, όλο και περισσότεροι άνθρωποι προσλαμβάνουν έναν Coach σε κάθε στάδιο της ζωής τους: επειδή θέλουν να εισαχθούν σε κάποιο πανεπιστήμιο, να ξεκινήσουν δυναμικά την ενήλικη ζωή τους, να κάνουν μια αλλαγή σταδιοδρομίας, να ξεκινήσουν μια νέα επιχείρηση, να αξιολογήσουν επιλογές, να διασαφηνίσουν αξίες ή απλά να δημιουργήσουν περισσότερη αρμονία στις προσωπικές ή επαγγελματικές τους σχέσεις.

Ο ρόλος του Coach είναι να κρατάει σταθερό το όραμα ενός επιθυμητού αποτελέσματος, ακόμη και όταν οι τρέχουσες συνθήκες του πελάτη δεν δείχνουν ακόμη θετικά στοιχεία γι’ αυτό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

O Coach αλληλοεπιδρά με τους πελάτες του από μια θέση όπου αντιλαμβάνεται τις δυνατότητες τους και τους βοηθά να βλέπουν με διαύγεια όλα όσα τους συμβαίνουν -ακόμη και φαινομενικά εμπόδια και δυσκολίες- ως απαραίτητα βήματα προς την επίτευξη των στόχων του.

Για αυτό και το μεγαλύτερο δώρο που μπορεί να προσφέρει ένας Coach είναι το δώρο μιας αντικειμενικής και διευρυμένης προοπτικής.

Στους καιρούς που ζούμε, με τις καθημερινές, πολυάριθμες και απαιτητικές καταστάσεις της ζωής, είναι εύκολο να αποπροσανατολιστεί κανείς και να επιτρέψει σε ένα αποδιοργανωμένο σχέδιο ή ακόμα και σε μια κακή ημέρα, να σταματήσουν την πορεία του προς τα εμπρός. Σε τέτοιες περιπτώσεις, η ύπαρξη ενός Coach είναι ανεκτίμητη. Μια συνεδρία σε τακτά χρονικά διαστήματα (εβδομαδιαία, μηνιαία ή και διμηνιαία) παρέχει την ευκαιρία να θυμηθεί κανείς τη μεγάλη εικόνα. Να επανασυνδεθεί με τους εξωτερικούς του στόχους και να κατανοήσει καλύτερα τους εσωτερικούς πόρους που έχει ήδη συγκεντρώσει και που θα τον βοηθήσουν να τους υλοποιήσει.

Όταν λείψει η εστίαση στο μέλλον στο οποίο θέλει κανείς να οδηγηθεί, είναι επόμενο να ακουμπήσει στα συναισθήματα, τις πεποιθήσεις και τις προοπτικές που έχει συσσωρεύσει από το παρελθόν. Και όταν επιτρέψει στο παρελθόν- και όχι στο μέλλον – να ορίσει τις επιλογές του στο παρόν, θα ανακυκλώνει τα ίδια προβλέψιμα αποτελέσματα, κατά συνέπεια και τα ίδια προβλέψιμα προβλήματα, ξανά και ξανά.

Η συνεργασία με έναν Coach θα δώσει στο άτομο πρόσβαση σε αξιόπιστη τεχνολογία για τον εντοπισμό του μέλλοντος που επιθυμεί και στη συνέχεια, θα του επιτρέψει να καθοδηγήσει, συνειδητά και καθημερινά, τις επιλογές και τις σκέψεις του – και το σημαντικότερο, τον τρόπο που θα αισθανθεί. Καθώς αρχίζει να καλλιεργεί πεποιθήσεις και να αναλαμβάνει δράση που είναι σύμφωνη με το μέλλον που θέλει να ζήσει, θα είναι σε θέση να εντοπίσει πιθανότητες και δυνατότητες που ήταν πάντα εκεί, αλλά εμποδίζονταν από το προηγούμενο οπτικό του πεδίο.

ΤΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ COACH

Το Coaching είναι μια εξαιρετικά ικανοποιητική επιλογή σταδιοδρομίας σε κάθε επίπεδο.

Η εστίαση δεν είναι στη «διόρθωση» των πελατών, αλλά στην ενδυνάμωση τους για να φθάσουν στα δικά τους συμπεράσματα και λύσεις που θα τους οδηγήσουν σε καλύτερες, πληρέστερες και πλουσιότερες ζωές. Ο καθένας γεννήθηκε με ένα εσωτερικό σύστημα καθοδήγησης το οποίο, αν ακολουθηθεί, θα τον οδηγήσει στην πραγματοποίηση των επιθυμιών του. Δείχνοντας στους πελάτες σας πώς να επανασυνδεθούν και να κατευθύνουν αυτή την εσωτερική σοφία, τους βοηθάτε να επανέλθουν στην ευθυγράμμιση με τα υψηλότερα οράματα τους. Ο Coach είναι απλά ο αγωγός μέσω του οποίου συμβαίνουν αυτές οι μετατοπίσεις της συνείδησης.

Πέραν όμως από την ικανοποίηση και ολοκλήρωση που κάθε επαφή με πελάτη θα σας δώσει, το επάγγελμα αυτό σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε ένα σημαντικό εισόδημα την ημέρα.
Εάν αποφασίσετε να είστε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης σας, θα έχετε την ελευθερία να καθορίσετε τη δική σας χρέωση, να ορίσετε το δικό σας πρόγραμμα και να επιλέξετε τον αριθμό των πελατών που θέλετε να δείτε σε μια δεδομένη ημέρα. Ακόμα, μπορείτε να εργαστείτε από την άνεση του σπιτιού σας ή από σχεδόν οποιαδήποτε τοποθεσία στον κόσμο. Ο τρόπος ζωής που θα απολαύσετε ως επαγγελματίας Coach είναι απεριόριστος σε ευελιξία και οικονομική ανταμοιβή. Ενδεικτικά αναφέρω ότι η περυσινή έρευνα (2016) της PricewaterhouseCoopers LLP σε 137 χώρες, που διεξήχθη για λογαριασμό του International Coach Federation (ICF) αποκαλύπτει ότι ο μέσος επαγγελματίας Coach κερδίζει 180 ευρώ / ώρα.

Πέραν αυτού όμως, πρόκειται για ένα μονοπάτι που ενθαρρύνει τη συνεχή ανάπτυξη και διεύρυνση σας, επειδή είναι αδύνατον να υποστηρίξετε τους άλλους να πραγματοποιήσουν το πλήρες δυναμικό τους χωρίς να συνειδητοποιήσετε και να επεκτείνετε και το δικό σας.

Ένα άλλο πλεονέκτημα που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι δεν είναι απαραίτητο (ούτε συνιστάται) να σταματήσετε την δουλειά που κάνετε σήμερα και να μεταβείτε απότομα στη καινούργια σας καριέρα. Αντ’ αυτού, μπορείτε να μπείτε σταδιακά στην νέα σας απασχόληση, ίσως κάνοντας την κάποιες ώρες, τις οποίες και θα επεκτείνετε, όταν θα έχετε μια καλή αίσθηση για το νέο σας επάγγελμα.

Click the video above to listen to Nicole Mantzikopoulou’s interview about the coaching profession.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Το πρόγραμμα True-me® Breakthrough Coaching Academy χωρίζεται σε 8 ενότητες, 40 μαθήματα, 11 ζωντανές συνεδρίες (διαδικτυακές) με τον εκπαιδευτή σας. Εδώ αναφέρουμε επιγραμματικά κάποια θέματα που περιλαμβάνουν οι ενότητες που θα διδαχτούν:

Ενότητα 1: Ισχυρές και αποτελεσματικές δεξιότητες Coaching

Όταν θα έχετε τελειώσει αυτή την πρώτη ενότητα, θα έχετε όλες τις βασικές δεξιότητες που απαιτούνται για να είστε ένας εξαιρετικός coach και θα μπορείτε να ξεκινήσετε την διαδικασία με πελάτες – έναντι αμοιβής αν το επιλέξετε.

Τα θέματα που θα διδαχτούν:

  • Οι δεξιότητες που απαιτούνται για να γίνετε ένας αποτελεσματικός coach
  • Πώς λειτουργεί συνήθως μια συνεδρία coaching
  • Πώς να συν-δημιουργήσετε μια παραγωγική σχέση με τους πελάτες σας
  • Προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο coach και πώς να τις ξεπεράσει
  • Πώς να είστε αυθεντικός coach με δικό σας στυλ
  • Πώς να ορίσετε τον “ιδανικό πελάτη” και πως να τον προσελκύσετε
  • Πότε πρέπει να παραπεμφθεί ένας πελάτης σε κάποιον άλλο ειδικό και πώς να «απολύσετε» έναν πελάτη

Ενότητες 2, 3, 4: Η Μέθοδος True-me® Breakthrough Coaching

Η μέθοδος Τrue–me® επιδιώκει να οδηγήσει το άτομο στην ολοκλήρωση και στην πληρότητα, μέσω της κινητοποίησης του συνόλου των δυνατοτήτων του. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο ανοίγοντας την δίοδο για συνεργασία και σύνδεση μεταξύ της πνευματικής και διανοητικής του οντότητας. Η μέθοδος παρέχει τις πληροφορίες, τεχνικές και διαδικασίες που θα ωθήσουν στη συστηματική και οργανωμένη αφύπνιση του ατόμου σε έναν νέο, πιο παραγωγικό τρόπο σκέψης και δράσης, που θα τον οδηγήσει σε ένα σκόπιμο και ευτυχισμένο καθημερινό βίωμα. Ποιο συγκεκριμένα:

Ενότητα 2: Τrue-me Breakthrough Coaching I

Στην δεύτερη ενότητα, θα αποκτήσετε βαθιά γνώση των αληθινών επιθυμιών του ατόμου, του τρόπου που σήμερα σκέφτεται και δρα – βοηθώντας ή εμποδίζοντας τον εαυτό του- και των αξιών που καθορίζουν το βίωμα του.

Τα θέματα που θα διδαχτούν:

  • Πώς δουλεύει ο εγκέφαλος
  • Καθορίζοντας το αληθινό πρόβλημα του πελάτη
  • Πώς θέτουμε έναν παραγωγικό και ενδυναμωμένο στόχο
  • Πεποιθήσεις – θετικές και περιοριστικές
  • Δημιουργία ενός νέου σετ πεποιθήσεων
  • Αξίες και αντιαξίες

Ενότητα 3: Τrue-me Breakthrough Coaching II

Στην τρίτη ενότητα, θα διδαχθείτε πως να απελευθερώσετε τα εμπόδια που έχετε αναγνωρίσει στην δεύτερη ενότητα. Η προσπάθεια εστιάζει στη υποστήριξη του πελάτη να ευθυγραμμίσει την δράση του με τον βαθύτερο εαυτό του, που κατέχει όλη τη γνώση και τη σοφία που χρειάζεται το άτομο, για να πετύχει την αρμονική επίτευξη του σκοπού της ζωής του.

Τα θέματα που θα διδαχτούν:

  • Τα συναισθήματα και ο ρόλος στην ζωή μας
  • Απαράμιλλη τεχνολογία και διαδικασίες για την απελευθέρωση αρνητικών συναισθημάτων και αρνητικών πεποιθήσεων
  • Εντοπισμό και ενσωμάτωση του μέλλοντος που επιθυμεί να βιώσει ο πελάτης

Ενότητα 4: Τrue-me Breakthrough Coaching IIΙ

Στην τέταρτη ενότητα θα διδαχθείτε πως να βοηθήσετε τους πελάτες σας να επαναπροσδιορίσουν τον εαυτό τους, να διαμορφώσουν κανόνες και συμπεριφορές που θα τους οδηγήσουν στην επιλογή ταυτότητας και, στην συνέχεια, στρατηγικών δράσης, που θα υποστηρίξουν την συστηματική επίτευξη των στόχων τους.

Τα θέματα που θα διδαχτούν:

  • Ανάγκες
  • Κανόνες
  • Ταυτότητα

Ενότητα 5: Οι 7 βασικοί νόμοι του σύμπαντος

Σε αυτήν την ενότητα, θα εκπαιδευτείτε σε 7 βασικές αρχές προσέγγισης της ζωής και θα μάθετε συγκεκριμένες διαδικασίες που θα χρησιμοποιήσετε για να καθοδηγήσετε τους πελάτες σας στα αποτελέσματα που σε κάθε περίπτωση επιθυμούν. Θα βιώσετε ακόμα μια προσωπική μεταμόρφωση, που θα σας βοηθήσει περαιτέρω να είσαστε ο καλύτερος εαυτός σας και, κατά συνέπεια, ο καλύτερος coach για τους πελάτες σας.

Τα θέματα που θα διδαχτούν:

  • Διαδικασίες για να συνεργαστείτε με τους πελάτες σας και να τους βοηθήσετε βήμα προς βήμα να αποκτήσουν διαύγεια για οποιοδήποτε θέμα τους απασχολεί και να δημιουργήσουν επιτυχία στη ζωή τους
  • Αd-hoc θέματα που οι πελάτες σας μπορούν να φέρουν σε μια συνεδρία, και πως να ανταπεξέλθετε

Ενότητα 6: Ενδυνάμωση και διαύγεια

Σκοπός αυτής της ενότητας είναι να γνωρίσετε και να εφαρμόσετε τρόπους εγκαθίδρυσης εσωτερικού διαλόγου που θα βοηθήσουν τους πελάτες σας να ευθυγραμμιστούν με τους πραγματικούς στόχους τους. Σε αυτήν την ενότητα, θα μάθετε ακόμα κάποιες στρατηγικές, διαδικασίες και τεχνικές που θα μεταμορφώσουν βαθιά και άμεσα τη ζωή των πελατών σας για να μπορέσουν να προσελκύσουν το μέλλον που επιθυμούν.

Τα θέματα που θα διδαχτούν:

  • Η τέχνη του διαλογισμού και η εφαρμογή της
  • Η εμπιστοσύνη και ο ρόλος της στην επίτευξη των στόχων
  • Το παιδί μέσα μας και η δευτερεύουσα προσωπικότητα
  • Διαδικασία οραματισμού του επιθυμητού μέλλοντος

Ενότητα 7: Συνθέτοντας όλη την γνώση:

Ο σκοπός αυτής της ενότητας είναι να γίνει σύνθεση όλης της γνώσης που θα έχουν λάβει οι μαθητές, έτσι ώστε σε μία συνεδρία να μπορούν να καλύψουν τα απαραίτητα βήματα για μία θετική και αποτελεσματική έκβαση του πελάτη. Οι σπουδαστές θα έχουν την ευκαιρία να εξασκηθούν ζωντανά κατά την διάρκεια των συνεδριών.

Ενότητα 8: Στρατηγικές οικοδόμησης της επιχείρησης σας.

Τα θέματα που θα συζητηθούν:

  • Πώς να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας
  • Φτιάχνοντας την στρατηγική και το πρόγραμμα μάρκετινγκ της επιχείρησης σας
  • Πώς να τοποθετήσετε τον εαυτό σας ως ειδικό
  • Το προσωπικό σας μονοπάτι για μια κερδοφόρα επιχείρηση

Οι 12 ζωντανές συνεδρίες θα σας δώσουν την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με τον εκπαιδευτή σας, να ρωτήσετε ότι δεν είναι κατανοητό, να μοιραστείτε τις σκέψεις σας. Θα σας δώσουν την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή και με τους ομοϊδεάτες σας, τους συναδέλφους-σπουδαστές σας, δημιουργώντας έτσι μια κοινότητα αλληλεγγύης και υποστήριξης που θα διαρκέσει για μια ζωή.

ΑΠΟΣΑΦΗΝΙΣΗ ΤΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ

Το πρόγραμμα προσφέρει πιστοποίηση της True-me® Breakthrough Coaching Academy (TBCA) και θα διαρκέσει 12 μήνες–διάστημα στο οποίο θα ολοκληρωθεί η κύρια διδασκαλία – συν 4 μήνες για την παράδοση όλων των εργασιών που απαιτούνται για να ληφθεί η πιστοποίηση.

Γνωρίζουμε καλά ότι οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν μια πολυάσχολη ζωή. Γι’ αυτό και το πρόγραμμα σχεδιάστηκε να ταιριάζει στους έντονους ρυθμούς σας και σας επιτρέπει να μάθετε ό,τι χρειαστείτε από την άνεση του σπιτιού σας – σε όποιο μέρος του κόσμου και εάν βρίσκεστε. Για να λάβετε την εκπαίδευσή σας, το True-me® Breakthrough Coaching Academy προσφέρει ένα, on-line, πρόγραμμα: Με έναν κωδικό που θα σας δοθεί, θα μπορείτε να συνδεθείτε με μια πλατφόρμα επικοινωνίας για να παρακολουθήσετε τις παραδόσεις.

Τα μαθήματα είναι διάρκειας 60-90 λεπτά της ώρας Καλείστε να παρακολουθήσετε 40 μαθήματα – που για την δική σας εξυπηρέτηση έχουν ηχογραφηθεί – και να συμμετέχετε σε 11 ζωντανές συνεδρίες με τον εκπαιδευτή σας, όπου θα έχετε την δυνατότητα να συζητήσετε, να ρωτήσετε απορίες και να κάνετε πρακτική των διαδικασιών που σας διδάσκονται. Απαιτείται επίσης να καταθέσετε 10 ηχογραφημένες συνεδρίες και 10 εργασίες. Συνολικά, το πόσο χρόνο θα χρειαστεί να επενδύσετε για να γίνεται ένας κορυφαίος πιστοποιημένος Coach είναι πολύ προσωπικό, θα ήταν ασφαλές όμως να πούμε ότι θα πρέπει να επενδύσετε 2-3 ώρες την εβδομάδα.

Ταυτόχρονα, θα σας ανατεθεί ένας μέντορας, που θα σας στηρίξει σε όλες τις διαδικασίες πιστοποίησης. Επιπλέον, θα συμμετάσχετε σε μια ομάδα εργασίας, δηλαδή μια ομάδα συμφοιτητών, ώστε να εξασκήσετε τις γνώσεις σας και να λάβετε υποστήριξη. Ποτέ δεν θα μείνετε μόνοι σε αυτή την προσπάθεια!

Ακόμα, λαμβάνοντας υπόψη την απαιτητική ζωή που ζούμε όλοι, το πρόγραμμα προβλέπει ότι οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να ολοκληρώσουν όλες τις υποχρεώσεις τους μέχρι και τέσσερις μήνες μετά το πέρας της διδασκαλίας. Ιδανικά, θα έχετε καταθέσει όλες τις εργασίες και θα είσαστε έτοιμοι να παραλάβετε το διαγώνισμα που θα σας οδηγήσει στην πιστοποίηση, με το πέρας των 12 μηνών. Παρόλα αυτά, εάν χρειαστεί, θα έχετε την δυνατότητα, για ακόμα άλλους τέσσερις μήνες, να παραδώσετε εργασίες και το τελικό διαγώνισμα. Κατόπιν πολλών χρόνων χρήσης του υλικού και των τεχνολογιών που θα σας διδαχτούν, έχουμε διαπιστώσει ότι αυτό το διάστημα επιτρέπει ένα άνετο ρυθμό μάθησης και αφομοίωσης του υλικού- πριν οι σπουδαστές να είναι έτοιμοι να εφαρμόσουν πλήρως όσα διδάχτηκαν, και να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα τους.Το True-me® Breakthrough Coaching Academy (TBCA) είναι ένα ολοκληρωμένο και μεταμορφωτικό πρόγραμμα coaching, με έμφαση στην αποτελεσματική και παραγωγική εξέλιξη του πελάτη. Τα μαθήματα θα παραδοθούν στα Ελληνικά για το επόμενο γκρουπ, αλλά όλο το έντυπο υλικό είναι στην αγγλική γλώσσα. Η επένδυση για την περίοδο Φεβρουαρίου 2022 – Φεβρουαρίου 2023 είναι 3,200 ευρώ. Είναι σημαντικό να ξέρετε ότι δεν απαιτείται να κάνετε κάποια άλλη εκπαίδευση για να πάρετε μια έγκυρη πιστοποίηση ως διεθνής coach. Η πιστοποίηση αυτή είναι επαρκής.Το πρόγραμμα έχει πιστοποίηση από την ICF (CCE, Continues Coaching Education)

Όλα όσα χρειάζεστε περιλαμβάνονται στην τιμή του προγράμματος: όπως τα εγχειρίδια, τα φύλλα εργασίας, οι μέντορες, οι ηχογραφήσεις. Το μόνο άλλο μικρό κόστος είναι τα βιβλία που θα σας προταθούν: αυτά κοστίζουν περίπου 60 ευρώ και σίγουρα θα αποτελέσουν έναν θησαυρό για την βιβλιοθήκη σας.

Ο Νέος Κύκλος Ξεκινάει 16 Φεβρουαρίου, 2022

O κύκλος ξεκινάει: 16 Φεβρουαρίου, 2022
. Για περισσότερες πληροφορίες στο [email protected]
O κύκλος τελειώνει: 12 μήνες από την αφετηρία- εφόσον έχουν κατατεθεί όλα τα απαιτούμενα για την πιστοποίηση
Δίδακτρα: Τα δίδακτρα ανέρχονται στα 3,200 ευρώ.

Αφού κάνετε την εγγραφή σας, θα σας σταλούν κωδικοί που σας δίνουν πρόσβαση στην πλατφόρμα της Ακαδημίας, όπου θα βρείτε ένα λεπτομερές εγχειρίδιο με όλες τις πληροφορίες, και τις ημερομηνίες που θα χρειαστείτε να ξέρετε, πριν ξεκινήσετε τις σπουδές σας.

Για οποιαδήποτε ερώτηση, στείλτε μήνυμα στο [email protected]

Μπορεί να αποφασίσετε να εγγραφείτε διότι έχετε μεγάλη επιθυμία να προσφέρετε την υποστήριξή σας στους άλλους, για την δική σας προσωπική ανάπτυξη ή γιατί θέλετε να δημιουργήσετε μια επιτυχημένη και κερδοφόρα επιχείρηση. Όποιος και εάν είναι ο λόγος, σας προσκαλώ να ανταποκριθείτε στο κάλεσμα, διότι ξέρω την ενδυνάμωση, την χαρά και την ελευθερία που μπορεί να σας προσφέρει το επάγγελμα αυτό. Είναι η ευκαιρία να δώσετε στον εαυτό σας απαράμιλλη διεύρυνση και να συνειδητοποιήσετε το αληθινό δυναμικό σας. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι θα ανεβείτε σε ένα υψηλότερο επίπεδο καθημερινής δημιουργίας.

Επιλέξτε τον τροπο εγγραφής σας

Early Bird Μια πληρωμή

Κόστος: 3,200 2,900 ευρώ
οποία ισχύει μέχρι τις (10 Σεπτεμβρίου)
(κέρδος 300 ευρώ)

Μια πληρωμή

Κόστος: 3,200 ευρώ

4 πληρωμές

Κόστος: 3,300 ευρώ
(8 μηνιαίες δόσεις από 825 ευρώ )

8 πληρωμές

Κόστος: 3,400 ευρώ
(8 μηνιαίες δόσεις από 425 ευρώ )

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο: [email protected]